Det här är Josefin.

Min tornedalska uppväxtby hade blott 232 invånare, barndomens välsignelser var bokbussen, brottning och småbitska ridskoleponnyer. I tidiga 20-årsåldern genomfördes journalistutbildningen vid Luleå Tekniska Universitet, därefter gick flyttlasset till Stockholm. När jag inte jobbar brukar jag lyfta skivstänger, misslyckas i köket, vara designated dog sitter och botanisera bland mitt befängda antal nagellack (174 stycken efter senaste rensningen). Sedan 2017 jobbar jag från Sydostasien för att stävja den där ständiga resfebern. För att lugna mamma postar jag mina geografiska förehavanden på Instagram.

  • Träning, särskilt skivstänger 84% 84%
  • Beauty, gärna färgstark och etisk 76% 76%
  • Resor, just nu flashpacking i Sydostasien 71% 71%
  • Djur, kan hästar extra bra 67% 67%
  • Veganism, är nördig i konsumtionsfrågor 62% 62%
  • Politik, representation, rättvisa och hållbarhet 45% 45%
  • Kampsport, glad grapplingsrookie 34% 34%

FEM

garantier när du jobbar
med mig är…

1

Fun fact: i min ungdoms år jobbade jag som hästskötare samt snabbmatsmakare. Än idag är jag orädd, jag tar i, jag kan hålla ett vansinnigt högt tempo utan att tumma på trevligheten. Plusmeny på det?

2

Copy för bankkunder, personlighetstest för tolvåringar eller ett 20 000 tecken tungt reportage i magasin? Inga problem, jag fixar material som matchar målgrupperna (och får dem att gilla dig mer).

3

Du behöver aldrig dubbeljobba eftersom jag levererar korrat, kollat och klart. Texten är redo att kopieras och klistras in för publicering i kanalen. Jag vill att du ska vara nöjd!

4

Idékläckning är en favoritsyssla. Innan uppstartsmötet samlar jag skärmdumpar, urklipp från internationella magasin och stalkar målgruppens sociala medier-beteenden. Resultatet blir idéer on point.

5

Kunder, kollegor och intervjupersoner tycker att jag är trevlig och okomplicerad av samarbeta med. Min svaghet? Oproportionerliga skrattanfall av ordvitsar och noll känsla för dosering av pulverkaffe.